AANPAK

RvM Timmerwerk staat voor specialistisch en solide vakwerk en een dienstverlening die dichtbij is. Heeft u een project dat om meerdere disciplines vraagt, dan kunt ons ook inschakelen als aanspreekpunt. Loodgieters, schilders, elektriciëns, stukadoors – wij zorgen dat ze werken volgens afspraak. Omdat wij kunnen putten uit een uitgebreid netwerk betrouwbare professionals, kunt u elke mogelijke woonwens gerust aan ons voorleggen. Wij kunnen u dan full service helpen. Vlot en op maat.

WERK

Voor timmerwerk in huis kunt u terecht bij RvM Timmerwerk; specialist in het fijne timmerwerk. We onderscheiden ons met oog voor detail en oor voor specifieke wensen. Een indruk van onze werkzaamheden:

Interieurbouw – Kasten – Kozijnen – Deuren – Meubelen – Shutters – Steigerhout – Trappen

SERVICE

Bij RvM Timmerwerk mag u erop rekenen dat we de klus samen met u oppakken. Wij hechten veel waarde aan een prettig contact met onze klanten. Waartoe dit kan leiden, merkt u niet alleen aan het eindresultaat, maar ook aan kleine dingen. Zullen we onze schoenen uittrekken? De samenwerking met u begint altijd met een heldere intake op locatie – meestal bij u thuis. Hieruit volgt een scherpe aanbieding. Stemt u in, dan gaan we aan de slag. Afspraak is bij ons altijd afspraak. En we laten alles schoon achter.

Heldere werkwijze

RvM Timmerwerk hanteert een heldere werkwijze. U plukt daarvan de vruchten: geen geheimzinnig gedoe, maar duidelijke afspraken en efficiënt van vraag naar oplevering.

Onze samenwerking begint altijd met een intake. We bespreken uw ideeën en maken nader kennis met elkaar, zodat u een gevoel krijgt bij onze aanpak. Op basis van uw vraag maken wij een complete offerte. Helder, eerlijk, duidelijk.

Aan de slag
Wij vinden het belangrijk de offerte persoonlijk met u te bespreken. Zo weten we zeker dat we de juiste koers te pakken hebben. Na dit gesprek maken we concrete afspraken: wanneer gaan we wat doen? Nu kunnen we aan de slag.

Start tot finish
RvM Timmerwerk verzorgt verbouwingen en renovaties van start tot finish. Dit betekent dat we u ook lastige vergunningstrajecten uit handen kunnen nemen. En uiteraard: we verlangen geen aanbetaling en sluiten het project pas af als u tevreden bent.